Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید حسین حسینی قمی از سخنرانان مذهبی در مراسم رونمایی از سامانه روضه‌های خانگی که امروز پنجشنبه ۱۸ آذرماه در سالن سوره حوزه هنری برپا شد با اشاره به سوژه‌های تبلیغی در ایام فاطمیه امسال گفت: شخصی نزد امام جواد (ع) آمد و پرسید من شنیدم امکان این نیست که ما به نیابت از شما حج انجام دهیم حضرت فرمودند خیر انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن فرد ۳ سال بعد دوباره خدمت حضرت رسید و گفت: من برنامه‌ای چیدم و هربار به حج می‌روم به نیابت از رسول‌الله و دیگر ائمه (ع) یک به یک حج انجام می‌دهم. گاهی هم برای مادرتان حضرت زهرا (س) انجام می‌دهم. امام در این زمان می‌فرماید: بیش از همه به نیت مادر ما طواف کن از همه بهتر است.

حسینی قمی با اشاره به اینکه مقام رسول‌الله از مقام حضرت زهرا (س) بالاتر است اما چرا امام می‌فرماید طواف به نیت ایشان از همه بهتر است؟ گفت: یکی از دلایل این است که دشمنان اصرار بر حذف نام حضرت زهرا (س) داشتند. نیت انجام حج برای حضرت زهرا (س) یک تصور ذهنی است حال تصور کنید که برپایی یک مجلس برای ایشان و بیان فضائل‌شان دارای چه جایگاه و پاداشی است. پس هرکار فرهنگی و دینی برای ایشان صورت گیرد، افضل از دیگر ائمه (ع) است.

این سخنران مذهبی با بیان اینکه یکی از مصادیق کامل روضه خانگی خانگی، مجلس عزاداری در ایام فاطمیه است، افزود: این روزها الحمدلله فاطمیه دوم رونق خوبی دارد اما فاطمیه اول کمرنگ شده است. یکی از سوژه‌های تبلیغی خوب برای این ایام بحث خطبه حضرت زهرا (س) است که به خطبه فدکیه معروف شده است اما نام کاملی هم برای این خطبه نیست.

وی گفت: در ایام فاطمیه برروی منبرها کمتر از این خطبه گفته می‌شود. اهل بیت (ع) و بزرگان ابی طالب این خطبه را به فرزندان خود آموزش می‌دادند تا نسل به نسل منتقل و حفظ شود. سند این خطبه در مصادر اصلی و مهم اهل سنت و شیعه آمده است. مهمترین محور این خطبه، دفاع حضرت زهرا (س) از امیرالمومنین (ع) است.

حسینی قمی گفت: در این خطبه حضرت زهرا (س) توصیف زیبایی از امیرالمومنین (ع) می‌کند بنابراین ما وظیفه داریم حداقل این بخش از خطبه را در منبرها مطرح کنیم و با روضه خانگی به خانه‌ها ببریم. ما به برکت اهل بیت (ع) و سیدالشهدا (ع) امکان ورود به خانه مردم را داریم و این در نظام تبلیغی هیچ دینی وجود ندارد.

این سخنران مذهبی افزود: قدیمی‌ترین سند این خطبه در یک کتاب اهل سنت مربوط به سال ۲۸۰ قمری است که در کتاب بلاغات النساء آمده است که در بین مردم عامه معتبر است. منبری‌ها برای آشنایی با این خطبه دو کتاب شرح خطبه حضرت زهرا (س) نوشته عزالدین حسینی و شرح خطبه فدکیه آیت آلله مصباح یزدی را مطالعه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از سوژه‌های تبلیغی در این ایام داستان شخصی به نام محمود بن لبید است، گفت: او نقل می‌کند روزی از کنار قبور شهدای احد می‌گذرد که حضرت زهرا (س) را می‌بیند که در حال شیون هستند. بعد از آرام شدن ایشان، او سه سوال از حضرت می‌کند. اول شما به عنوان دختر پیامبر (ص) حرفی از ایشان راجه به علی (ع) شنیدید؟ حضرت پاسخ می‌دهد این چه سوالی است مگر غدیر را فراموش کرده‌ای؟ او در سوال دوم می‌پرسد به جز غدیر مدنظر من است آیا شنیدید؟ حضرت می‌فرماید شهادت می‌دهم که پدرم می‌فرمود اگر دنبال علی (ع) و اولاد او باشید آنها هادی و مهدی خواهند بود و اگر تبعیت نکنید اختلافات باقی خواهند ماند.

حسینی قمی افزود: او در سوال سوم می‌پرسد پس چرا امیرالمومنین (ع) سکوت کرد؟ حضرت پاسخ می‌دهد پیامبر (ص) می‌فرمود: امام مثل کعبه است مردم باید به دنبال امام بروند نه او دنبال آن‌ها باشد و بعد حضرت تحلیلی از وضعیت روز ارائه می‌دهند که بسیار مهم است. این داستان می‌تواند روی منبر مطرح شود.

این سخنران مذهبی در پایان سخنان خود گفت: جدای از این مباحث برروی منبرها نباید از مسائل خانه و خانواده غافل شویم. یکی از مراجع تقلید محرم امسال با من تماس گرفت و تاکید داشتند که حتماً به موضوع خانواده و حتی فرزندآوری بپردازید.

کد خبر 5371539

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه هنری مجلس شیعه سیدحسین حسینی قمی ایام فاطمیه خطبه فدکیه قرآن کریم قرآن سازمان تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی ایران سعید حدادیان آیت الله خامنه ای کربلا ایران مهد قرآن تهران جهان اسلام مسابقات قرآنی دفاع مقدس نهج البلاغه خطبه حضرت زهرا حسینی قمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۷۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پاراتکواندو دشتستانی در اردوی تیم ملی

هادی ساعی رئیس و دکتر اصغر رحیمی دبیرکل فدراسیون با حضور در اولین جلسه تمرینی این تیم با ملی پوشان به پرداخته و برای پاراتکواندوکاران در مسابقات قهرمانی آسیا آرزوی موفقیت کردند.

سعید صادقیان‌پور، مهدی پوررهنما، حامد حق شناس، علیرضا بخت از استان بوشهر، امیرمحمد حقیقت شناس و محمدطا‌ها حسن پور در گروه مردان و با هدایت پیام خانلرخانی به عنوان سرمربی و علی کریمی صابر به عنوان خود را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا آماده می‌کنند.

در گروه بانوان نیز آیلار جامی، لیلا میرزایی، مریم عبدالله پور، زهرا رحیمی، مرضیه نصراللهی و رزا ابراهیمی به این رقابت‌ها اعزام خواهند شد. هدایت تیم ملی بانوان برعهده عاطفه کشاورز به عنوان سرمربی است؛ زهرا حسینی و زهرا حاجیوند به عنوان مربی وی را یاری می‌کنند.

همچنین جمشید سهرابی به عنوان رئیس انجمن پاراتکواندو تیم ملی را در مسابقات قهرمانی آسیا همراهی خواهد کرد.

نهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا ۳۰ اردیبهشت ماه به میزبانی کشور ویتنام و در شهر دانانگ برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • حضور پاراتکواندو دشتستانی در اردوی تیم ملی
  • دارالعباده سراسر ماتم وعزا در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • خطبه های نماز جمعه نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان
  • گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
  • خطبه های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • خطبه‌های نماز جمعه تهران آغاز شد
  • واکنش سیدجلال حسینی به لیدر سپاهان؛ با سربند «یا زهرا» حرمت زنان را می‌شکنی بی‌غیرت؟ + عکس